Byens Polering og Rengøring

Byens mest erfarne hold af vinduespudsere og rengøringsfolk

Algebehandling

Professionel behandling af alger på tage og facader. Få overflader, der står helt skarpe igen – med vores effektive algebehandling

Solcellevask

Vask af solceller er en rigtig god investering, da det forlænger levetiden på panelerne. Vi anbefaler to årlige vaske

ring på 20 14 05 22

Fliserens i Kolding og Vejle - og resten af Jylland

Byens Polering og Rengøring har stor erfaring med fliserens. De fleste fliser er pænest, når de ser nye ud, men det kan være svært at holde fliserne pæne med det fugtige vejr, vi har i Danmark. Vi renser og behandler fliserne skånsomt, men alligevel med stor effekt. Vi har især mange kunder på fliserens i Kolding og Vejle, men vi kører i hele Jylland.

Forlæng levetiden på dine fliser

Det fugtige vejr vi har i Danmark er hårdt for fliser og belægningssten. Det fugtige vejr medfører, at mange fliser bliver angrebet af både alger, mos, flisepest og lav. Det viser sig som som grønne, sorte, gule og hvide pletter på fliserne. Hvis du jævnligt får renoveret fliser og får dem renset for alger og flisepest, kan du forlænge levetiden på dine fliser. Du kan med andre ord for en relativt lille udskrivning få nogle fliser, der ser nærmest nye ud. Vi har specialiseret os i renovering af fliser, hvor vi renser for alger og flisepest. Kontakt os for en snak om dit behov for fliserens i Kolding/Vejle, eller den resterende del af Jylland.

Vi ordner alt fra terrasser til indkørsler

Fliser og belægningssten bruges både til terrasser, indkørsler og gangarealer - og ingen steder går fri for alger og flisepest. Særligt i områder, der ligger i skygge eller som sjældent benyttes kan der hurtigt dannes alger. Vi sætter ind alle steder med fliser og belægningssten, hvor der er behov for en rensning.

End of content
No more pages to load