Byens Polering og Rengøring

Byens mest erfarne hold af vinduespudsere og rengøringsfolk

Algebehandling

Professionel behandling af alger på tage og facader. Få overflader, der står helt skarpe igen – med vores effektive algebehandling

Solcellevask

Vask af solceller er en rigtig god investering, da det forlænger levetiden på panelerne. Vi anbefaler to årlige vaske

ring på 20 14 05 22

Byens Polering og Rengøring

Byens mest erfarne hold af vinduespudsere og rengøringsfolk står klar til at give dig et gratis, uforpligtende tilbud på vinduespolering, erhvervsrengøring, algebehandling og solcellevask. Kontakt os eller giv os et kald, så tager vi en snak.

Erfaring og fleksibilitet

Byens Polering og Rengøring er en meget fleksibel virksomhed, der lynhurtigt kan tilpasse sig kundernes ønsker og krav. Alle opgaver bliver behandlet med den særlige professionalisme, der gennem årene er blevet kendetegnende for os. Du skal vælge Byens Polering og Rengøring, fordi vi har erfaringen og fleksibiliteten til at udføre alle opgaver - til tiden, til din tilfredshed og til en fornuftig pris!.

Ærekære fagfolk

Det er Niels Ole Andersen, der står bag virksomheden, som startede i 1973. Bag sig har han samlet et stærkt hold af medarbejdere, der alle deler samme høje ambitioner og faglige dygtighed som ham selv. Vi leverer vinduespolering til private og virksomheder i alle størrelser, samt erhvervsrengøring. En stor del af vores kunder har valgt et samarbejde, der bygger på et serviceabonnement; altså en fast aftale om at vi eksempelvis pudser deres vinduer én gang om ugen, 2 gange om måneden eller noget helt tredje.

End of content
No more pages to load